Team 09/10

Föreningens yngsta lag Team 09/10 har nu kommit igång på allvar och deltar i år i Björnligan i fem poolspel varav ett arrangeras i Islandia. I skrivande stund är 22 spelare inskrivna.

Stämningen i laget är bra och spelare och föräldrar är engagerade. Vi har sålunda bra med lednings- och träningsresurser vilket är viktigt så att lasset inte blir för tungt för några få. 
Spelarna utvecklas snabbt i den här åldern och det är tillfredställande att se. Det gäller att balansera lek och allvar i den här åldern och ta lagom stora utvecklingssteg så att alla hänger med utan att de som kommit längst i utvecklingen inte tappar motivationen, en viktig utmaning för tränarstaben. Laget tränar två gånger i veckan, på lördag och tisdag och det finns fortfarande möjlighet att ta in flera spelare i åldersgruppen i laget. 

Efter oss på tisdagen tränar A-laget och det är fint att se våra spelare som just och just ser över sargkanten titta på den andra ändan på skalan av 
föreningens alla lag och säkert tänker de att en vacker dag ska de spela där. Ett stort tack till spelare och föräldrar och alla som engagerar sig i vårt lag och stöder det!

Danne Sundman