Anmälan till Flickhockeyskolan

Flickhockeyskolan är till för att tjejer ska få uppleva glädjen på isen, lära känna nya kamrater, lära sig åka skridskor och få ett livslångt intresse för ishockey.

Våra ledare presenterar skridskoåkningens grunder samt spelet med klubba och puck på ett lekfullt och roligt sätt. Allt sker på barnens egen nivå.

För vem:
Anmälan till Flickhockeyskolan 2023/2024 riktar sig i år primärt till flickor födda 2016 – 2019, men även äldre flickor är välkomna med sin anmälan.

Du behöver: Skridskor, hjälm, klubba, vantar, varma kläder samt knä- och armbågsskydd är vad som behövs för att vara med på bästa sätt. Vi har utrustning som går att hyra säsongsvis.

Två tillfällen gratis.

Man kan anmäla sig och är välkommen oavsett när på säsongen.

Flickhockeyskolaanmälan gör det möjligt även att delta i Skridsko och- Hockeyskolan utan extra pris som går mellan kl 10-11 och kl 12-13 på lördagar samt hockeyskolan även på onsdagar kl 16-17, kom ihåg att anmäla dig även på hockeyskolans anmälan samt på skridskoskoleanmälan.

Föranmälan hittar du här (föranmälan binder sig inte till betalning utan det är mest för att vi skall veta hur många dyker upp, fortfarande två prova-på-tillfällen gäller): https://forms.office.com/e/T3F6td5azJ

Kostnad: 100€ per säsong. 50€ för höstterminen (14 Lördagstillfällen + 14 Onsdagstillfällen per termin (hockeyskolan) ) och 50€ för vårterminen (11 Lördagstillfällen + 11 onsdagstillfällen (hockeyskolan). Samt 7€ för medlemskap. Totalt 107€ (Höst+Vår+Medlemskap).

Det går bra att börja när som helst under säsongen.

Vi välkomnar även föräldrar att delta på isen under träningarna, framför allt i början tills barnen lärt känna ledare och de andra barnen.

Vid frågor kontakta [email protected] eller +358403235595